سیاه دانه و عسل
سیاه دانه و عسل
سیاهدانه گیاهی یک ساله و گلدار و بومی جنوب غربی آسیا است . دانه های سیاه دانه تیره رنگ ، سه گوش و دارای بویی مخصوص است . این گیاه در نواحی مختلف ایران یافت می شود . از قدیم الایام تا کنون از دانه های این گیاه به عنوان ادویه استفاده می شود .در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره طرز تهیه و خواص و مضرات مصرف معجون سیاه دانه و عسل برای بارداری و لاغری و معده در دسته پزشکی و سلامت برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
طرز تهیه سیاه دانه و عسل
جهت تهیه ی این محصول ، سیاهدانه را پودر کرده و بلافاصله با عسل مخلوط می کنند تا اثر ان کاهش نیابد . ترکیب عسل و سیاهدانه فواید بسیاری مانند ؛ نسبت مخلوط سیاهدانه با عسل بسته به مصارف درمانی مختلف ، متفاوت است .
درمان ضعف قلب با سیاه دانه و عسل
– درمان ضعف قلب : برخی از افراد مبتلا به تپش قلب و ناتوانی پمپاژ خون هستند که یکی از شیوه های کمک به درمان آن ، ترکیب روغن سیاهدانه با عسل خالص به نسبت مساوی است . یک قاشق مربا خوری از معجون به دست آمده ، صبح ناشتا همراه با برخی تمرینات ورزشی موجب تنظیم ضربان قلب و درمان اضطراب و تپش های قلب است .
خواص درمانی سیاه دانه و عسل
۱- تقویت سیستم ایمنی بدن را به دنبال دارد. ۲- برای درمان سرماخوردگی های پی در پی مفید است. ۳-در درمان تب های بلغمی و سوداوی تاثیر دارد. ۴- ادرارآور است و برای مردان مبتلا به پروستات مفید است. همچنین عفونت های ادراری را درمان می کند. ۵- برای درمان سردرد هایی که مرتبط با مزاج سرد هستند مفید است. ۶- مالیدن این ترکیب به پوست برای درمان جوش های بلغمی مفید است. توجه داشته باشید که جوش های بلغمی بدون التهاب، زیرپوستی و سفت هستند و استفاده از این ترکیب برای جوش های قرمز و پرالتهاب نتیجه عکس خواهد داد و وضع پوستتان بدتر خواهد شد.
درمان ناراحتی های کلیوی با سیاه دانه و عسل
– درمان درد و ناراحتی های کلیوی : یک فنجان سیاهدانه را در یک لیتر آب به مدت پنج دقیقه روی حرارت ملایم بجوشانید . سپس آن را صاف کرده و با یک فنجان عسل شیرین کنید و به مدت یک هفته ، هر روز صبح ناشتا یک فنجان از آن را میل کنید . این نوشیدنی را می توانید تا چند روز در یخچال نگه داری کنید .
- ۹۸/۰۳/۲۲